Aanvraag gratis test / Request free test

Wij nemen uw privacy serieus. Wij dragen zorg voor een passende beveiliging van uw privé-gegevens. Uw contactgegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) gebruiken we om u terug te kunnen bellen, dan wel mailen, ofwel om met u in contact te komen bij vragen of eventuele foutmeldingen. Ons uitgebreide privacy statement kunt u hier lezen.

Belangrijk vooraf:
Met het invullen van deze test heeft u slechts inzicht één onderdeel van de officiële gevalideerde Interpersoonlijkheid-test: Het interpersoonlijk profiel (de IPP). Het resultaat is een zelfbeeld: het geeft inzicht in hoe u in intentie denkt over te komen op anderen. Als het gaat om uw persoonlijke Interactiekracht is het belangrijk om te kijken naar het effect van uw gedrag op anderen, door de IPP ook door 3 anderen in te laten vullen. Op basis daarvan kan je leren effectief en zelfbewust interactie te creëren. Dat is waar de Roos van Leary over gaat.

Wij raden u daarom af om dit zelfbeeld op zichzelf te gebruiken voor professionele (inter)-persoonlijke ontwikkeling tijdens coaching en training. Hiervoor moeten de resultaten geanalyseerd worden met behulp van een gecertificeerd IPP-coach Practitioner niveau. Wilt u meer informatie over uw gehele Interpersoonlijk Profiel, neem dan contact op via info@interpersoonlijkprofiel.nl, of kijk op www.interpersoonlijkprofiel.nl

Uw gegevens
Roepnaam * Voorletters
Tussenvoegsel Achternaam
Geslacht Vrouw Man Anders
Email *
Hierbij ga ik akkoord met de privacy policy van de Leary Academy.
Ja, ik wil de nieuwsbrief graag ontvangen.
Coach Gratis Test Bedrijf Leary Academy